Leofoto EF-324C Ranger Carbon Statief + LH-40 Balh

Leofoto EF-324C Ranger Carbon Statief + LH-40 Balh

Leofoto EF-324C Ranger Carbon Statief + LH-40 Balh

33 x bekeken sinds 05 okt 2024 13:33

Omschrijving

LH-40 Balhoofd te koop.

Is gekocht bij een Nederlandse TOP fotozaak en komt kompleet met doos en toe behoren zoals af fabriek en met originele aankoop factuur.
factuur datum 80-09 2021.

aan onzin biedingen besteed ik geen aandacht. Kost me veel en veel te veel tijd .

betaling en afhandeling geschiedt via het marktplaats platform.

kan verzonden worden,maar op eigen kosten en risico. Leofoto EF-324C Ranger Carbon Statief + LH-40 BalhoofdHet Leofoto EF-324C Ranger Carbon Statief is één van de sterkere statieven in de Ranger serie van Leofoto. Dit robuuste, professionele statief biedt stabiliteit onder alle omstandigheden. Dit statief wordt geleverd inclusief het hoogwaardige LH-40 balhoofd, een losse middenkolom en een setje spikes.

Ideaal voor op reis of in de natuurHet EF-324C statief is gemaakt van 10 lagen kruislings geweven carbonfiber. Het is een oersterk en degelijk statief en toch licht in gewicht. Dit maakt het ideaal als reisstatief of voor natuurfotografie. Het statief weegt slechts 1.95kg en heeft een draagkracht van 15kg.

Met of zonder middenkolomDe maximale werkhoogte van de EF-324C is 140cm zonder de middenkolom. Met middenkolom is de maximale werkhoogte 171cm. De minimale werkhoogte is, inclusief balhoofd, een indrukwekkende 17cm. Dit maakt het statief zeer geschikt voor macrofotografie.

Zeer compactIngevouwen is het statief slechts 58cm lang waardoor je hem makkelijk in je koffer of aan je foto-rugtas bevestigt. Met een doorsnede van slechts 96.5mm is de EF-324C zeer compact te noemen. Ingevouwen is hij namelijk vergelijkbaar met een Canon 85mm f/1.2 objectief.

Easylink systeemDe middenkolom is voorzien van een Easylink zodat je eenvoudig een accessoire-arm monteert. Ideaal voor het bevestigen van je telefoon of een kleine monitor.

LH-40 balhoofdDe LH-40 is een geavanceerd balhoofd dat toch heel gebruiksvriendelijk is. Met de verstelknoppen aan de zijkanten bedien je de horizontale verstelling en frictie van de kop, welke 360 graden rond kan draaien. Dankzij de dubbele inkepingen onder de kogel wissel je razendsnel tussen verschillende beeldhoeken. Het balhoofd van 540 gram is voorzien van een waterpas en gradenschaal en wordt geleverd met een QP70 snelkoppelingsplaatje. Kenmerken van de Leofoto EF-324C Ranger
Oersterk carbonfiber statief
Lichtgewicht en compact op te vouwen
Makkelijk mee te nemen
Met uitschuifbare middenkolom
Poten met draaivergrendeling
Easylink systeem voor accessoires
Inclusief 360 graden draaibaar balhoofd
Arca-Swiss snelkoppelingsplaat
Waterpas en gradenschaal

Meegeleverde accessoires
LH-40 statiefkop
QP70 snelkoppelingsplaat
Rubberen voetjes
Spikes
Inbussleutel
Multitool

Kenmerken

Categorie
Statieven
Merk
3 Legged Thing
Conditie
Nieuwstaat

Gebruiker

Gert-Jan (Meer info)

18 jaar actief op Fotoapparatuur

0183304711

Sleeuwijk

Gevalideerde gebruiker